Stefan Löfven till stan!

Fredagen den 24 maj EU-valkampanjar Stefan Löfven i Malmö, Landskrona och Helsingborg. För Helsingborgs del innebär det att vår partiledare och statsminister kommer klockan 16.00 och håller tal och peppar oss inför spurten i valrörelsen till Europaparlamentet. Plats: Stortorget Helsingborg Tid: 16.00. Alla är välkomna!

Läs mer

Medlemsmöte tema stadsbyggnad och nämndemän

Då var det dags för ännu ett medlemsmöte där två större frågor kommer att dominera. Under året har våra kommunalråd samt gruppledarna i de större nämnderna fått i uppgift att hålla ett kort anförande kring de mest aktuella frågorna som de ansvarar för samt därefter en stund som är öppen för frågor, grupparbeten eller annat…

Läs mer

Röd torsdag- tema ”kommunala bolag ”

Denna kväll är Fredrik Dersell vår ciceron som ska guida oss genom kommunens bolag och kanske då främst med Öresundskraft i blickfånget. Som vanligt bjuds det på fika och vi har fri entré. Dessutom får alla ta med sig en kompis eller två så passa på!   Varmt välkomna!

Läs mer

Röd torsdag- Tema Öresundskraft

Denna kväll kommer Bengt Olsson att lyfta den brännheta frågan om Öresundskraft. Den behöver såklart ingen närmre presentation. Andra medverkande är bland annat vårt oppositionsråd Jan Björklund. Som vanligt är alla välkomna oavsett om en är medlem eller inte så passa gärna på att ta med en vän eller två. Varmt välkomna!

Läs mer

Röd torsdag med Amani Loubani- tema ”Ett ödesval för kommande generationer”

OBS! Ändrad starttid; 17.30! OBS! Den här veckan har vi lyckats få hit ett av de skånska namnen på listan i valet till Europaparlamentet, Amani Loubani (plats 19) som kommer att prata om varför det här valet är så ödesmättat och viktigt, inte bara för det Europa vi har idag utan för kommande generationer. Som…

Läs mer
facebook Twitter Email